Kedves Felhasználók!

Alkupiac rendszere megváltozott tisztán hirdetési oldallá alakult át, új funkciók jelentek és jelennek meg, a technikai szabályok minimálisra csökkentek.

Webshopok vagy több terméket hirdetők könnyedén tudnak feltölteni terméket és webshop üzemmódban az oldalukra irányítania a forgalmat.

Alkupiacon naponta 8000- 12000 látogató nézi meg ami remélhetőleg most még jobban emelkedni fog, így érdemes lesz használni.

Alkuknak vége-szakad tisztán a hirdetési ár jelenik meg a termékadatlapon, amit a termékre megadott a hirdető. Tehát alku esetén a minimális ár amiért eladná a terméket lesz kiírva.

Megszűnnek az értékelések viszont sok új funkció kerül be folyamatosan az Alkupiacba.

Egyúttal a Felhasználási Feltételek is megváltoztak az új rendszer átalakításával párhuzamosan, így az oldal használatával minden felhasználó Felhasználási feltételeket elfogadottnak tekinti.

Sikeres hatékony hirdetést és keresést kívánunk!

Legfrissebb hirdetések

Eladó vízszivattyú

Otthon, Gépek, Szerszám/Gépek, Szerszámok /Szívattyúk

Eladó hagyatékból egy vízszivattyú. Az egyik rögzítő fűl el van repedve! Fotón mellékelve! Motor nincs hozzá!

10.000 Ft

eladó lampart kályha

Otthon, Gépek, Szerszám/Fűtés, Hűtés/Egyéb

Eladó egy használt Lampart 4 KW-os szilárd tüzelésű kályha.

10.000 Ft

Robert Tine: ERASER - Végképp eltörölni

Írószer, Könyv, Ajándék/Könyvek, Újságok, Naptár/Idegen nyelvű könyvek

ANGOL NYELVŰ olvasmány! Jó állapotú antikvár könyv. Nem rövidített, hanem teljes, erős középfokú tudás szükséges a pontos megértéshez! Signet Book, 1996. 233 oldal. John Kruger védelemre szakosodott titkosügynök. Akkor jön el az ő ideje, amikor másoké lejár: megszervezi tanúk új életét és - szinte a szó szoros értelmében - eltörli a régit. Nála senki sem tud jobban megrendezni egy \"véletlen balesetet\" vagy egy katasztrófát, mígnem egyszer ő is veszélybe kerül. Végveszélybe.Amerika egyik legnagyobb fegyvergyárának dolgozva Lee Cullen szeme előtt olyan titkos fegyverkísérletek tárulnak fel, amelyek, ha sikert érnek, egy csapásra felboríthatják a világ törékeny egyensúlyát. Egy nő egy összeesküvés nyomaira bukkan és a szálak a kormány legfelsőbb köreibe vezetnek. Ettől kezdve csak Kruger segítségével maradhat életben. Ami Kruger számára egyszerű megbízatásnak indul, hamar visszahull a fejére: munkatársai árulással vádolják és ellene fordulnak, már legbizalmasabb barátaiban sem bízhat. Jól tudja: ebben a játszmában nemcsak a gondjaira bízott gyönyörű nő élete, hanem a világ sorsa is a tét... és csak magára számíthat.

800 Ft

FÉNYKÉPEZŐGÉP- Fuji

Elektronika/Fényképezőgépek, Videókamerák, Fényképezőgép kiegészítők/Analóg fényképezőgép

\"FUJIFILM FOTONEX 3500 ix ZOOM MRC APS fényképezőgép (digitális beállítások, távirányítás, funkció kijelzések, stb.) bőr tokkal. Funkció választó gomb hibás (javítandó), ettől függetlenül is működő képes. Magyar nyelvű kezelési könyvvel. Eladó. \" Budapest III. - Békásmegyer 

3.800 Ft

HALOGÉN IZZÓ - TUNGSRAM

Jármű, Alkatrész/Autóalkatrészek, Kiegészítők/Lámpák, Világítás

1db 1000W/225V T7 hossz: 190 mm Eladó. ÚJ!!! Budapest III.- Békásmegyer

1.000 Ft