Kedves Felhasználók!

Alkupiac rendszere megváltozott tisztán hirdetési oldallá alakult át, új funkciók jelentek és jelennek meg, a technikai szabályok minimálisra csökkentek.

Webshopok vagy több terméket hirdetők könnyedén tudnak feltölteni terméket és webshop üzemmódban az oldalukra irányítania a forgalmat.

Alkupiacon naponta 8000- 12000 látogató nézi meg ami remélhetőleg most még jobban emelkedni fog, így érdemes lesz használni.

Alkuknak vége-szakad tisztán a hirdetési ár jelenik meg a termékadatlapon, amit a termékre megadott a hirdető. Tehát alku esetén a minimális ár amiért eladná a terméket lesz kiírva.

Megszűnnek az értékelések viszont sok új funkció kerül be folyamatosan az Alkupiacba.

Egyúttal a Felhasználási Feltételek is megváltoztak az új rendszer átalakításával párhuzamosan, így az oldal használatával minden felhasználó Felhasználási feltételeket elfogadottnak tekinti.

Sikeres hatékony hirdetést és keresést kívánunk!

Legfrissebb hirdetések

Szigethalmon 2 db 140x100-as foci kapu eladó

Sport, Játék/Csapatsportok/Egyéb

140x100-as hegesztett, szürke foci kapu eladó

4.000 Ft

Elado jo minöségü kislányruhák

Ruházat, Táskák, Szeműveg/Gyermek ruházat/Pulóver, Póló, Nadrág,

Eladó jo minöségü kislány ruhák,polok,farmerek,tipegök is vannak és egy uj szandál és cipö.(utobbi kettö uj nem használt)irjon vagy hivjon megegyezünk.a wink kiscipö(23as)a szandál (29es)

1.000 Ft

Antik mennyezeti lámpa

Otthon, Gépek, Szerszám/Világítás, Villanyszerelés/Mennyzeti világítás, Mennyezetoi lámpák

2db antik és egy mennyezeti lámpa eladó.Az ár alkuképes, a három lámpa 50000 forintért azonnal vihető.

30.000 Ft

eladó kombinált gyalugép

Otthon, Gépek, Szerszám/Gépek, Szerszámok /Csiszológépek, Vágógépek, Fűrészek, Marógépek

Eladó egy 220V-os kombinált gyalugép. Teljes hossza:1250mm, szélessége:300mm, 2 késes hossza240mm. 3 garnitúra kés van hozzá!. Ugyanitt eladó még egy faeszterga és egy 700-as szalagfűrészgép is, szintén 220V-osak.

130.000 Ft

Fantasztikus Antik 1800.- Gregorián Komód

Ékszer, Régiség, Kézműves/Régiség/Antik bútorok

Antik Gregorian Komód eredeti (1800.-), gyönyörűen faragott , 5 fiókos, polcos változatban. A képek önmagukért beszélnek, stabil korához képest is szalon állapotban lévő bútor. Tömör, többségében mahagóni fából, jávor furnér betéttel, kézzel készített faragásokkal egy csodálatos darab. Pazar, míves tiszta rézcímek, és mesterien megalkotott kihúzók. Méreteiben : sz. 148 cm./ m. 92 cm. / mélys. 55 cm.

250.000 Ft