Üdvözöljük! Köszönjük, hogy érdeklődik termékeink iránt.
Exkluzív ülőgarnitúra - a kika gyári beszállítójától - eladó!
Ára: 271 250.- HUF (HUF/Euro középárfolyamon számolva) / ágyazható verzióban: 318 750.- HUF
AKCIÓ ! 199 900 HUF
Típuskód: Amanda_S 7054 vagy: Amanda_S 7054 long
Méretek: legn. hossz: cca. 262 cm ("long" verzióban: cca. 288 cm)
legn. szélesség: cca. 171 cm ("long" verzióban: u.a.)
legn. magasság: cca. 68 cm / fejtámlával: cca. 85 cm
ülésmagasság: cca. 40 cm
ülésmélység: cca. 60 cm
Az akciós ár a képen látható összeállításban, minőségi szövet/műbőr, vagy szövet/szövet (vegyes) kárpitozással, párna, fejtámla és puff nélkül értendő. (A garnitúra számos minőségi kárpitkombinációban rendelhető.) A garnitúra egyaránt lehet balos és jobbos is, mivel a karfák egy-egy egyszerű mozdulattal leemelhetők és visszahelyezhetők, így könnyen megcserélhetők egymás között a fődarabok (az ülőpad és a sezlon elem). Ez a funkció igen praktikus lehet, ha át akarjuk később rendezni a lakást, vagy költözés esetén.
A termék vadonatúj, garanciális (Eu-s előírás szerint), gyári csomagolásban érkezik.
Fizetési feltétel: 50% megrendeléskor, 50% hátralék a termék személyes átvételekor fizetendő.
A képen látható bútor, nem ágyazható funkciós, de kiegészítve egy puffal (feláras), a garnitúra vendégágyként is tökéletesen használható, illetve a modellből létezik ágyazható funkciós is.
A kiválasztott termék ára a kárpitválasztás (anyag-, szín- és minőségváltozatok), a méret választás (egyes modellből létezik "long", azaz hosszított verzió is), a kiegészítő elemek (pl. fejtámla, fejtámla előkészítés, párnák, puff, stb.), valamint az elem- és funkcióvariációk függvényében változhat. Felár ellenében rendelhető pl. tetszőleges számú fejtámlával, illetve fejtámla előkészítéssel (max.3db). (Megj.: Amennyiben a kiválasztott bútor hátfalának kárpitozása nem egyezik meg a bútor anyagával, az ár alacsonyabb.)
A kínálatunkban lévő termékek készlete az eladások miatt folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy az Ön által kiválasztott termék éppen kifogyott. Készlethiány esetén a megrendelést előfoglalásba vesszük, és a gyári beszállítóval történő egyeztetés alapján tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról (általában a megrendelés leadásától számított 2-3 héten belül történik).
Átvétel: Fejér megye, Velence (Bp.-től 44 km-re), illetve egyeztetés esetén - Budapesten. Megj.: A házhoz szállítás költsége mindenkor a vevőt terheli.
Egy bútor megválasztásánál természetes, hogy kérdések merülnek fel. Bátran kérdezzen tőlünk! Felmerülő kérdéseire, legjobb tudásunk szerint, készséggel válaszolunk.
Köszönjük, hogy megtisztel bennünket érdeklődésével és bizalmával!

Kérjük, tekintse meg a többi ajánlatunkat is!
Kellemes böngészést, jó választást kívánunk.


Gyártó: kika
Címkék: új bútor, kika.ülőgarnitúra, kanapé. sarokgarnitúra
Kategória: Otthon, Gépek, SzerszámLakáskiegészítők, Textilek Ágytakaró, Pléd, Díszpárna, Szék és ágy huzat,


Inaktív

A termék inaktiválásra került: 2016-01-06

Aktív hirdetések megtekintése