Elado egy Apple Iphone 3GS 32 GB Egyedulallo aranyozott tokban. Az iPhone jailbroken, nyitott, es teljesen szabad, igy mukodik barhol a vilagon egy GSM SIM kartyaval.

A keszulek teljesen kulonleges minosegu aranyszinu electroplattel keszitett dobozba van epitve.
Ritkasag meg az USA-ban is.

Talan a legjobb mobile phone jelenleg a vilagon, mivel az iPhone 4-el meg mindig vannak veteli erzekenysegi hibak amit az Apple ceg egy uj tok alkalmazasaval probal jelenleg is helyrehozni.

Termékleírás

Az első dolog, amit észre fog venni, hogy az iPhone 3GS milyen gyorsan tudja elindítani az alkalmazásokat. Weboldalak elokerulnek az ido toredeke alatt, és megnézheti az e-mail mellékleteket sokkal gyorsabban. Jobb teljesítménye és naprakész 3D grafikaja nyilvánít hihetetlen játékélményt is. Tény, hogy minden, amit csinál az iPhone 3GS akár 2x gyorsabb és rugalmasabb, mint iPhone 3G. Most tud videózni, szerkeszthet, és meg oszthat - mindent-az iPhone 3GS-en. Kiváló minőségű VGA videót keszithet a keszulek álló vagy fekvő tartasaval .(Portrait, or Landscape) A berendezés beállításával felvételei kezdő és végpontjat megadhatja. Majd ossza meg a videót egy e-mailen, tegye fel, a Mobile Me galériara, tegye kozze a YouTube-on, vagy szinkronalja vissza a Mac vagy PC segítségével iTune-t hasznalva.

Ismerkedjen meg a leggyorsabb, legerősebb iPhone-val idaig Az. iPhone 3GS funkciói tobbek kozott Videofelvétel, Hangvezérlés, alkalmas akár 32 GB tárolására, és így tovább. A hangvezerlessel torteno hivaskor nem kell tarcsazni, csak a hivando szemely nevet kiejteni.

3 megapixeles kamera


Az új, 3 megapixeles kamera keszit remek állóképeket is, köszönhetően a beépített autofókusznak és egy hasznos új funkció lehetővé teszi, hogy megérintve a kijelzőt,fokuszoljon barhol (vagy bárkin) ahol szeretne.

Hangvezérlés


Hangvezérlés felismeri a neveket a Névjegyzékben és ismeri a kivant zenet, vagy szamot az iPodon. Tehát, ha el szeretne helyezni egy hívást, vagy játszani egy dalt, mindössze annyit kell tennie, hogy kérje.

Iránytű


A beépített digitális iránytű, iPhone 3GS tudja az utat. Használja az új Compass programokat, vagy nézze ahogy az automatikusan megforditja a térképeket, hogy megfelelo, a haladas irányaba nezzenek.

Kivágás, Másolás és Beillesztés


Kivágás, másolás és beillesztés szavakban és képekben, még az alkalmazások között is. Másolás és beillesztés- képek és tartalmak a weben is.

Tájkép billentyűzet


Akar több helyet a gepeleshez az intelligens szoftveres billentyűzeten? Forgassa az iPhone-t táj-hoz, hogy használhasson egy nagyobb billentyűzetet a Levelek, üzenetek, jegyzetek, és a Safari-hoz

Üzenetek


Üzenetekkent küldhetünk szöveges, video, fotó, audio-, helyszínek, és az elérhetőségi adatokat. Kuldhet egyszerre egy vagy több üzenetet másoknak. MMS támogatás AT & T –en jon nyarvegen jovore..

Keresés


Megtalálja, barmit keres az egész iPhone-on, mindent egy kényelmes helyen. “Spotlight “-al megtalalja az összes kapcsolatot, e-mailt, naptár és jegyzeteket, valamint mindent, ami az iPod-on van.

Megközelíthetőség


iPhone 3GS a hozzáférhetőség funkcióval segíti a felhasználókat, akik vizuális vagy hallássérültek. Ezek a funkciók közé tartozik a VoiceOver képernyő olvasó, a zoom funkció, a fekete-fehér kijelző lehetőségek, Mono Audio, és így tovább.

Hang memók


Készíthetnek és megoszthatnak minden gondolatot, egy emlékeztetőt, egy találkozót, vagy bármilyen hangfelvételt egy az egyben az új hang emlékeztető alkalmazásaval

Nike + iPod


Az iPhone-ba bele van építve a Nike + iPod támogatás. Csak csúsztassa a Nike + iPod érzékelőt (külön kapható) a Nike + cipőbe és meg lehet kezdeni az edzést

Reszvenyek


A reszvenyek hasznalataval az iPhone megmutatja,, a pénzügyi részleteket, piaci terkepeket és a headline híreket, barmelyik reszvenyi informaciot választja. Forgassa az iPhone-t, hogy még részletesebb információkat kapjon..

YouTube


YouTube videókat nézhetünk bárhol. Jelentkezzen be a YouTube fiókjaba hogy mentsen és szinkronizáljon könyvjelzőket és a kedvenceket

Keresse meg My iPhone-jat
és a Remote torlest


Ha elvesztette az iPhone-jat, az Apple MobileMe szolgáltatás segít megtalálni azt. Jelentkezzen be, a me.com websiten, ahol megtekintheti a térképet, amely megmutatja a körülbelüli helyét az iPhone-nak. Ha ez a közelben, van jatszon le egy figyelmeztető hangot, hogy segítsen megtalálni azt, vagy egy üzenetet jelenít meg a kezdőképernyőn, hogy segítsen valaki visszaküldi azt Önnek. Ha az üzenet megjelenítésevel sem sikerült elerni a biztonságos visszatérést, akkor kezdeményezni tudja a távoli torlest, és állítsa vissza a gyári beállításokat automatikusan iPhone-hoz Igy semilyen szemelyes, bizalmas adat nem kerulhet illetektelen kezekbe.

Kinyitott Apple iPhone 3GS 32GB Smartphone

Ez a három eszköz egyben.

iPhone több, mint egy telefon. Egyesít három eszközt egyben: egy forradalmi mobiltelefon, egy szélesvásznú iPod, és egy áttörésu Internet eszköz. Minden, ami többe teszi a legjobb telefont, amit valaha is használtak.

Forradalmi telefon

A Multi-Touch felületu iPhoneon, a telefon kinyitásával érintésével tehet egy nevet vagy számot a Névjegyzék vagy kedvencek listájához, a hívásnaplóhoz, vagy uzenetet bárhol. Visual Voicemail segítségével kiválaszthatja és meghallgathatja üzeneteit bármilyen kívánt sorrendben - csakúgy, mint e-mailt.

Szélesképernyős iPod

iPhone mutatja a tartalmakat - zene, filmek, tévéműsorokat, - egy gyönyörű, 3,5 hüvelykes kijelzőn. Adjon a gyűjteményhez a zene-és video-vezeték nélkül az iTunes Store-bol. Lapozzunk végig zeneszámokat és lejátszási listákat egyetlen érintéssel. Tovabba böngészhet a lemezborítón a Cover Flow használatával.

Áttörésu Internet Eszkoz

Az iPhone használ gyors 3G és a Wi-Fi vezeték nélküli kapcsolatot, hogy biztositson egy gazdag HTML e-mail, térkép és GPS, és a Safari - a legfejlettebb webböngészőt egy mobil eszközön. Azt a Google és Yahoo keresőt építettek be amivel az iPhone multitasks-al, tud telefon hívás közben küldeni el egy fényképet, vagy szörfölni az Interneten keresztül Wi-Fi vagy 3G kapcsolaton.

Szoftver Ki van nyitva az operációs rendszer 4.0.1valtozatra

Ezek a telefonok már nyitva vannak az operációs rendszer 4.0.1.-ra. Ha továbbra is ezt az operációs rendszert hasznalja, az biztosítja az nyitott, és jailbreak-elt munkat.

Ezt a telefont nem kell frissíteni, vagy újra tolteni a verzió 4.0.1,-ra hogy továbbra is nyitott allapotban működjon, tobb ezer ingyen program letoltheto lehessen..

Miert szeretem az iPhone-t..


Telefon, iPod, és az internetes eszköz mid egyben , az iPhone 3GS kínál laptop osztalyu e-mailt, egy csodálatos terkep alkalmazást, GPS utmutatast és a Safari - a világ legfejlettebb mobil web böngészőjet. És az iPhone még sokkal tobbre kepes ha hozzáad programokat az App Store-bol, ahol ezer, es ezer kulombozo programbol (es egyre szaporodo ujj programokbol) valaszthat, es tolthet fel keszulekere, es igy egy igazan egyedulallo testreszabott gepe lehet.
Új egyéb (a részleteket lásd): Egy új, nem használt elem egyáltalán nem kopás. A tétel hiányzik az eredeti csomagolást, vagy az eredeti csomagolásban, de nem lezárt. A tétel lehet egy gyár a második, vagy új, nem használt elem a hibás. Lásd az eladó lista a részletes leírását, valamint az esetleges hiányosságok. Lásd az összes feltétel-meghatározásokat nyílik egy új ablak vagy pánt ... Olvassa el a moreabout conditionCarrier: EU


A keszuleket szemelyesen lehet atvenni, lehetoleg Budapesten.
.

Gyártó: Apple, California
Címkék: Aranyszinu tok. Mobil Telefon, Apple iPhone 3 GS, 32 GB, Nyitott, Jailbrakelt, USA-bol.
Kategória: