Dohánymag virginia kb.400-500 mag/csomag


Virginia dohány mag egy adag kb 400- 500 magot tartalmaz( egy púpos mokkáskanálnyi mag)- 850 ft
Vegyszermentes gazdálkodásból származó

A magokat tálcában csoportos magvetéssel már január-február környékén kiszórjuk, mivel nagyon kicsik, ajánlót kevés homokkal keverni. Fóliában vagy üvegházban neveljük a palántákat mivel meleg és pára igényesek. A felszínt vékony rétegben letakarjuk, pici földel. Talpon nedvestjük, ne száradjon ki a föld, de ne ,,uszon” a vízben. Amikor elérte kb. az 5 cm-es nagyságot, poharakba átültetjük. FIGYELEM! A növény erős, de a gyökerek nagyon vékonyak, sérülékenyek. Ezért egy kisebb részt a tálcából földel egyűt egy vizel megtöltőt tálcába rakjuk, így könnyebb kiemelni. Kiültetésre akkor alkalmas amikor legalább 5-6 levele van, akkor már szépen fejlődik és elenálobb. A növényt kacsolni kel, az oldalhajtásokat letörni, és amikor kezd virágozni, a virágos hajtást le kel törni. Így szép egészséges és nagy leveleket hoz. Magasságban elérheti a 2-3 métert is, a levelek hossza pedig a 60-80 cm-ert. Ízre kezelés után kellemes, nem csipös de erős. A szárítás, kezelést azért ajánlatos elvégezni, hogy a majdnem 4.000 káros anyagból, amit tartalmaz, az ammónia kipárologhasson. Interneten a termesztésről és felhasználási módról sokat lehet megtudni. A növények permetezését gyógynövény alapú permetlével kezeltem, vegyszeres kezelésben nem részesültek.

Fizetés: postai úton, rózsaszín csekken előre utalással, banki átutalás
Ha több terméket vásárol, a postai költség csak egy lesz. Ha a vásárolt termékek végösszege eléri a 5.000 ft-ot, a postai költségeket ,,ÉN” álom és Meglepetés AJÁNDÉK jár!
Kérem önt, a licit lezárta után 3 napon belül, vegye fel velem a kapcsolatot. A vásárlás lebonyolitására 15 nap ál rendelkezésre, elenkezöle NEGATIV minösitést adok.

NÉZE MEG A TÖBBI TERMÉKEMET IS! ÉRDEMES!

Köszönöm hogy benézet és további kellemes vásárlást kívánok!

Címkék: dohány, mag, kert
Kategória: Háziállat, MezőgazdaságMezőgazdasági ruházat, Vetőmagok, NövényvédőkVetőmagok


Inaktív

A termék inaktiválásra került: 2016-01-06

Aktív hirdetések megtekintése

Dohánymag virginia kb.400-500 mag/csomag szállítás és fizetés

  • Normál levélként, előre utalás után: 110 Ft
  • Elsőbbségi levélként előre utalás után: 130 Ft