Kedves Felhasználók!

Alkupiac rendszere megváltozott tisztán hirdetési oldallá alakult át, új funkciók jelentek és jelennek meg, a technikai szabályok minimálisra csökkentek.

Webshopok vagy több terméket hirdetők könnyedén tudnak feltölteni terméket és webshop üzemmódban az oldalukra irányítania a forgalmat.

Alkupiacon naponta 8000- 12000 látogató nézi meg ami remélhetőleg most még jobban emelkedni fog, így érdemes lesz használni.

Alkuknak vége-szakad tisztán a hirdetési ár jelenik meg a termékadatlapon, amit a termékre megadott a hirdető. Tehát alku esetén a minimális ár amiért eladná a terméket lesz kiírva.

Megszűnnek az értékelések viszont sok új funkció kerül be folyamatosan az Alkupiacba.

Egyúttal a Felhasználási Feltételek is megváltoztak az új rendszer átalakításával párhuzamosan, így az oldal használatával minden felhasználó Felhasználási feltételeket elfogadottnak tekinti.

Sikeres hatékony hirdetést és keresést kívánunk!

Legfrissebb hirdetések

Hollóházi kalapos hölgy

Ékszer, Régiség, Kézműves/Régiség/Antik kerámia, kristály, porcelán

1992 után készült Hollóházi kalapos hölgy. Méret: 42,5 cm magas, 10,5 cm talprésze.

15.000 Ft

Hollóházi esernyős hölgy

Ékszer, Régiség, Kézműves/Régiség/Antik kerámia, kristály, porcelán

1983-92 között készült Hollóházi esernyős hölgy. Méret: 41 cm magas, 12 cm talprésze.

14.000 Ft

KIVETŐ- ÉS LAKATPÁNTOK

Építés, Kert/Ablakok, Ajtók, Zárak/Zárak, Biztonsági zárak

6db Kivetőpánt közézáródó FERRARI 200.-Ft/db 4db SB csuklós lakatpánt, 100x30 horg. 125.-Ft/db Eladó ÚJ!!! Budapest III. - Békásmegyer

200 Ft

TELEVÍZIÓ+RÁDIÓ

Elektronika/Televízió, TV, Projektor/Hagyományos TV

DIMARSON DM -505 TV/RÁDIÓ hordozható, fekete-fehér teleszkópos saját- és külső antenna rádió: AM/FM sáv TV: VL/VH/UHF sáv működtethető: 220V-ról adapterrel (van) autó szivargyujtóról (kábel van) elemmel (R14) csatlakozás: DC 12V; koax v. 3,5 jack; fejhallgató; AV bemenet ; tartozék: adapterAC230V-DC12V;szivargyujtó adapter; antenna adapter; használati utasítás Alig használt ELADÓ Budapest III. - Békásmegyer

4.000 Ft

Egyedi, karácsonyi bögre 01

Írószer, Könyv, Ajándék/Ajándék, Bizsu/

Kérd ezt a bögre dekorációt saját fotóddal, illetve feliratoddal! Kiváló és maradandó ajándék Karácsonyra is a fényképes bögre, melyhez most egyedi háttereket kínálunk neked. Oldalunkra érve, a közlemény rovatban kérd ezt a dekorációt és add meg a szöveget, melyet szeretnél a bögrére. Az elkészült dekorációról mintaképt küldünk neked az elkészítés előtt. Oldalunkon találsz más, pl. színes fülű bögréket is, melyre kérheted.

1.650 Ft