Kedves Felhasználók!

Alkupiac rendszere megváltozott tisztán hirdetési oldallá alakult át, új funkciók jelentek és jelennek meg, a technikai szabályok minimálisra csökkentek.

Webshopok vagy több terméket hirdetők könnyedén tudnak feltölteni terméket és webshop üzemmódban az oldalukra irányítania a forgalmat.

Alkupiacon naponta 8000- 12000 látogató nézi meg ami remélhetőleg most még jobban emelkedni fog, így érdemes lesz használni.

Alkuknak vége-szakad tisztán a hirdetési ár jelenik meg a termékadatlapon, amit a termékre megadott a hirdető. Tehát alku esetén a minimális ár amiért eladná a terméket lesz kiírva.

Megszűnnek az értékelések viszont sok új funkció kerül be folyamatosan az Alkupiacba.

Egyúttal a Felhasználási Feltételek is megváltoztak az új rendszer átalakításával párhuzamosan, így az oldal használatával minden felhasználó Felhasználási feltételeket elfogadottnak tekinti.

Sikeres hatékony hirdetést és keresést kívánunk!

Legfrissebb hirdetések

ELEKTROMOS GITÁR

Elektronika/Dokkoló hangszóró, Beltéri egység, Tartozék kábel/Egyéb

Eladó egy elektromos gitár, házilag készítet keményfából. Befejezésre szorul, de nagyon jól szól. Képeket e-mailba tudom küldeni. Ha kérdésed lenne írj bátran!

29.000 Ft

Mazda 323 sedan 1.5 1995

Jármű, Alkatrész/Adás, Vétel/Személyautó

Eladó egy használt Mazda 323 sedan 1.5, benzines autó. Nagyon jó motorral és kasznival. Szervizelt és karbantartott, megbízható kis jármű. Apró hibája hogy az ABS lámpája folyamatosan világít, ezt mi is így vásároltuk az előző tulajdonostól, 4 évvel ezelőtt, de ez semmiben nem akadályozza az autó teljesítményét. Mi nagyon meg vagyunk elégedve vele, nagyon szeretjük, de sajnos nincs kihasználva, így eladóvá vált. Az autóban elektromosak a tükrök és az ablakok elöl és hátul is, valamint elektromosan nyitható tetőablak van rajta. A belső térre elég nagy elől és hátul is. Műszaki vizsga érvényes 2018. májusig. Azonnal elvihető. Ha kérdesse lenne írjon vagy hívjon nyugodtan.

380.000 Ft

Kötélorsó Oleo-Mac tip. kertigéphez

Építés, Kert/Kerti szerszámok, Öntözés, Kiegészítők/Kerti szerszámok

Oleo-Mac 942 típusú láncfűrészhez való kötélorsó. Gyári új

1.000 Ft

Kötélorsó Jonsered GR 32-höz

Építés, Kert/Kerti szerszámok, Öntözés, Kiegészítők/Kerti szerszámok

Jonsered GR 32 típusú kerti géphez való kötélorsó. Gyári új. Három darab van belőle, a meghirdetett ár darabonként értendő

1.000 Ft