Kedves Felhasználók!

Alkupiac rendszere megváltozott tisztán hirdetési oldallá alakult át, új funkciók jelentek és jelennek meg, a technikai szabályok minimálisra csökkentek.

Webshopok vagy több terméket hirdetők könnyedén tudnak feltölteni terméket és webshop üzemmódban az oldalukra irányítania a forgalmat.

Alkupiacon naponta 8000- 12000 látogató nézi meg ami remélhetőleg most még jobban emelkedni fog, így érdemes lesz használni.

Alkuknak vége-szakad tisztán a hirdetési ár jelenik meg a termékadatlapon, amit a termékre megadott a hirdető. Tehát alku esetén a minimális ár amiért eladná a terméket lesz kiírva.

Megszűnnek az értékelések viszont sok új funkció kerül be folyamatosan az Alkupiacba.

Egyúttal a Felhasználási Feltételek is megváltoztak az új rendszer átalakításával párhuzamosan, így az oldal használatával minden felhasználó Felhasználási feltételeket elfogadottnak tekinti.

Sikeres hatékony hirdetést és keresést kívánunk!

Legfrissebb hirdetések

Miskolcon lakás eladó Avas Klapka utcában

Ingatlan/Adás, Vétel/Lakás

Eladó Miskolcon két szobás, tehermentes, 55 nm-es, 5. emeleti panel lakás tulajdonostól az Avas III. ütemben, az avasi gimnázium közelében. A lakás részben felújított. Bejárati ajtaja biztonságira, a kisszoba és konyha ablakok műanyagra lettek cserélve, valamint további kisebb cserék és karbantartások rendszeresen történtek a lakáson. Elhelyezkedését tekintve előnyt jelenthet a gimnáziumon kívül az egyetem közelsége is és tömegközlekedéssel a belváros gyors elérhetősége. Keleti fekvésű (amint azt az egyik képen lévő napkelte is mutatja), így nagyon világos, Tokaj felé panorámás. Az ár irányár.

5.400.000 Ft

Hollóházi porcelán arany csíkos 15 részes Holdfény teáskészlet , hibátlan, komplett, új

Ékszer, Régiség, Kézműves/Régiség/Porcelánok

Eladó kedvezményes áron egy hibátlan, teljesen új, nászajándékba kapott Hollóházi Holdfény komplett teáskészlet arany szegéllyel. Elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat gondos tervezése és kivitelezéséért. Ez a gyönyörű készlet emlékeztet a \\\"Szépség és a szörnyeteg\\\" mesefilm teás készletére. A készlet tartalma: 1db Teás kanna 1db Teás cukortartó 1db Teás tejkiöntő 6db Teás csésze 6db Teás csészealj \\\"Elegáns forma és egyszerű vonalak, a porcelán finomsága és a dekorációk ízléses elrendezése együtt jeleníti meg a hollóházi porcelán hangulatát. Elegancia és igényesség a hétköznapi környezetbe és az ünnepnapokra.\\\"

48.000 Ft

Szeretnéd megduplázni bevételed?

Állás/Otthoni munka / Távmunka/Távmunka

Monoton munka? vagy megfűszereznéd egy kis élménnyel is? Mire vársz?

-

Új 4 ajtós nagy fa polcos szekrény , ruhásszekrény

Otthon, Gépek, Szerszám/Bútorok/Hálószobai bútor

Eladó egy fából készíttetett, jó minőségű, praktikus 4 ajtós polcos szekrény. Külföldi tartózkodás miatt nem volt használva, teljesen új. Méretei: 240 cm magas, 78 cm széles, 43 cm mély. Továbbá eladó ugyan abból a fából készült 2 ajtós akasztós szekrény

21.000 Ft

Új 2 ajtós fa akasztós vállfatartós polcos szekrény , ruhásszekrény

Otthon, Gépek, Szerszám/Bútorok/Hálószobai bútor

Eladó egy 178 cm magas, 58 cm mély, és 50 cm széles fa ruhásszekrény. Külföldi tartózkodás miatt nem volt használva, teljesen új. 1 vállfatartót és 1 mély polcot tartalmaz. A mély polc 18 cm magas, 56 cm mély, 40 cm széles. Előnyös méretei miatt kis helyet foglal el. Továbbá eladó ugyan abból a fából készült 240 cm magas, 4 ajtós polcos szekrény

17.000 Ft