Kedves Felhasználók!

Alkupiac rendszere megváltozott tisztán hirdetési oldallá alakult át, új funkciók jelentek és jelennek meg, a technikai szabályok minimálisra csökkentek.

Webshopok vagy több terméket hirdetők könnyedén tudnak feltölteni terméket és webshop üzemmódban az oldalukra irányítania a forgalmat.

Alkupiacon naponta 8000- 12000 látogató nézi meg ami remélhetőleg most még jobban emelkedni fog, így érdemes lesz használni.

Alkuknak vége-szakad tisztán a hirdetési ár jelenik meg a termékadatlapon, amit a termékre megadott a hirdető. Tehát alku esetén a minimális ár amiért eladná a terméket lesz kiírva.

Megszűnnek az értékelések viszont sok új funkció kerül be folyamatosan az Alkupiacba.

Egyúttal a Felhasználási Feltételek is megváltoztak az új rendszer átalakításával párhuzamosan, így az oldal használatával minden felhasználó Felhasználási feltételeket elfogadottnak tekinti.

Sikeres hatékony hirdetést és keresést kívánunk!

Legfrissebb hirdetések

Egyedi, karácsonyi bögre 01

Írószer, Könyv, Ajándék/Ajándék, Bizsu/

Kérd ezt a bögre dekorációt saját fotóddal, illetve feliratoddal! Kiváló és maradandó ajándék Karácsonyra is a fényképes bögre, melyhez most egyedi háttereket kínálunk neked. Oldalunkra érve, a közlemény rovatban kérd ezt a dekorációt és add meg a szöveget, melyet szeretnél a bögrére. Az elkészült dekorációról mintaképt küldünk neked az elkészítés előtt. Oldalunkon találsz más, pl. színes fülű bögréket is, melyre kérheted.

1.650 Ft

Egyedi, fényképes kulcstartó

Írószer, Könyv, Ajándék/Ajándék, Bizsu/Kulcstartó,

Ajándékozz egyedi, fényképes kulcstartót! Biztos sikere lesz. Arckép feltöltését javasoljuk a kis méret miatt. Kérésre a feltöltött képet megvágjuk. Szöveget nem, vagy csak rövidet javaslunk az olvashatósága miatt.

1.790 Ft

Egyedi, fényképes cigaretta tartó

Ruházat, Táskák, Szeműveg/Női ruházat/Fehérneműk, Bugyi, Melltartó, Harisnya, Kombiné

Elképzelni sem lehet jobb ajándékot egy dohányzó szerettünknek egy elegáns és egyedi fényképes cigaretta tartónál. A cigaretta tartó mindkét oldalára kerülhet kép és felirat. Kérd saját fotóddal! - Anyaga: fém - A cigarettákat rugós feszítő rögzíti - Mérete: 10,4x6cm - Dekorálható felület: 9,1x4,6cm mindkét oldalán

2.790 Ft

Egyedi, fényképes bögre 3dl (ablakos, full color, fekete)

Írószer, Könyv, Ajándék/Ajándék, Bizsu/

Ablakos bögre, fényképes bögre. A kért fotó a bögre fehér felületére kerül, így folyamatos színes felületet kapunk. Célszerű olyan fotóval kérni ezt az egyedi bögrét, ami lefedi a teljes fehér felületet. A bögre teljes felülete, kívül és belül is fekete. Szublimációs eljárással készül. - A dekorálható felület 19,2x8,1cm.

2.190 Ft

President Grant CB rádió

Elektronika/Autóhifi, Rádió, MP3/MP4 lejátszó/Egyéb

Eladó a képen látható President Grant CB rádió AM,FM,USB,LSB 40 csatornás müködőképes állapotban Csak személyes átvétel.

25.000 Ft