Kedves Felhasználók!

Alkupiac rendszere megváltozott tisztán hirdetési oldallá alakult át, új funkciók jelentek és jelennek meg, a technikai szabályok minimálisra csökkentek.

Webshopok vagy több terméket hirdetők könnyedén tudnak feltölteni terméket és webshop üzemmódban az oldalukra irányítania a forgalmat.

Alkupiacon naponta 8000- 12000 látogató nézi meg ami remélhetőleg most még jobban emelkedni fog, így érdemes lesz használni.

Alkuknak vége-szakad tisztán a hirdetési ár jelenik meg a termékadatlapon, amit a termékre megadott a hirdető. Tehát alku esetén a minimális ár amiért eladná a terméket lesz kiírva.

Megszűnnek az értékelések viszont sok új funkció kerül be folyamatosan az Alkupiacba.

Egyúttal a Felhasználási Feltételek is megváltoztak az új rendszer átalakításával párhuzamosan, így az oldal használatával minden felhasználó Felhasználási feltételeket elfogadottnak tekinti.

Sikeres hatékony hirdetést és keresést kívánunk!

Legfrissebb hirdetések

Algida fagyasztó láda (jégkrém hűtő)

Elektronika/Tűzhely, Hűtőszekrény, Páraelszívó/Fagyasztóláda, Fagyasztószekrény

Használt de jó állapotú, kiválóan működő, belül sértetlen fagyasztó láda. Mínusz 18-22 fokon fagyaszt, ipari kivitel. Pontosan nem tudom, de a mérete alapján kb. 300L-es lehet. szélesség:64cm hosszúság:95cm magasság: 87cm

49.990 Ft

Új, divi 46-os szövet nadrág (olasz) bársony nadrág /német/ Olcsón

Ruházat, Táskák, Szeműveg/Férfi ruházat/Pulóver, Póló, Nadrág

Új, szép elegáns 46-os olasz szövetnadrág, német bársony nadrág, 1 ezer ft/db áron

1.000 Ft